logo website nieuw

Selecteer de taal

Het bed and breakfast hotel biedt u de gelegenheid om u thuis te laten voelen in een prachtige omgeving. We hebben meerdere 2 persoonskamers en ook familiekamers die allen voorzien zijn van douche en toilet. Tevens is op iedere kamer satelliet tv aanwezig en kunt u in het gehele hotel gratis gebruik maken van onze internetverbinding (wifi).

Na een goede nachtrust kunt u ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt. In de middag  heeft u de gelegenheid om gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of een drankje. Ook het terras zal zeker uitnodigen om te genieten van de charme van het gezellige dorp.


Locatie

De locatie van hotel Im Fachwerkhof is gelegen in het centrum van Einruhr en 75 meter van het Obermeer/ Rurmeer. U kunt vanaf het hotel wandelen door het gezellige dorp en de omgeving, of u gaat varen met een rondvaartboot over de Rursee. Maar als u dat wenst kunt u ook direct de wandelpaden of fietspaden nemen vanaf het hotel/pension in Einruhr om heerlijk en ontspannen te gaan wandelen of fietsen in de heuvels van het Nationaal natuurpark. Alle informatie hierover kunt u krijgen aan de overzijde van het hotel bij het verkeersbureau waar men Duits, Engels maar ook Nederlands spreekt.